Hakkari Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Hakkari’de pastaneler denetlendi

HAKKARİ BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TATLI İMALATHANELERİ VE PASTANELERİ DENETLEDİ.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Hakkari’de pastaneler denetlendi
192 views
27 Ekim 2020 - 12:00
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tatlı imalathaneleri ve pastaneleri denetledi.

Zabıta Müdürü Adil Demir ve beraberindeki ekipler, pastaneleri denetledi. İşletmelerin ruhsat kontrolüyle denetimlere başlayan ekipler, çalışanların kılık ve kıyafetinden bone takılıp takmadıklarına kadar her ayrıntıyı titizlikle değerlendirdi. İmalathanelerin mutfağında da denetim yapan ekipler, sağlık koşulları açısından gerekli incelemeleri gerçekleştirdi. Ekipler, gerekli uyarılarda bulunurken ürünlerin saklanma koşulları da kontrol edildi.

Pastane imalathanesinde çalışan personelin temizlik kurullarına dikkat etmesinden dolayı ise ekipler kendilerine teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.